3 pengemaskine grunde til at vise dit nyhedsbrev på din hjemmeside

3 pengemaskine grunde til at vise dit nyhedsbrev på din hjemmeside

Se er at tro. Hvis besøgende på dit websted kan opleve dit nyhedsbrev og værdsætter dens værdi, er de usandsynligt, at tilslutte din opt-in e-mail liste. Ved at sende dit nyhedsbrev på din hjemmeside, du opmuntre flere besøgende til at abonnere på og du køre mere rentabelt trafik til dit websted hver måned.
-Voksende din opt-in e-mail liste er en af dine vigtigste mål. Din succes afhænger af at fremme en høj procentdel af besøgende på webstedet at give deres e-mail-adresser og tilladelse til at kontakte dem gratis via e-mail. De fleste hjemmesider forventer besøgende til opt-in til email lister uden første giver en mulighed for besøgende at “prøvekøre” nyhedsbrevet. Det er som at bære en blindfold, når shopping for en bil! Miniaturer, reduceret størrelse billeder i nyhedsbreve, er ikke svaret. Besøgende er ikke i stand til at læse værdien af sine oplysninger før tilmelding. Som et resultat, kun en lille del af website besøgende abonnere og – af dem, der gør – mange hurtigt afmelde.
-Din anden største mål er at tjene penge på din uddannelses side nyhedsbrev ved at generere øjeblikkelig salg. For første gang, kan du vise dit nyhedsbrev i forbindelse med anden tekst og grafiske elementer på en webside. Ved siden af dit nyhedsbrev, for eksempel, kan du vise links til salgsfremmende kuponer eller links til Specialtilbud beskrevet på andre sider på dit websted. Dette er vigtigt, fordi færre og færre virksomheder distribuerer formateret nyhedsbreve som vedhæftede filer. I stedet, de trafik til deres websted hver måned ved at sende korte e-mails annoncerer side på deres hjemmeside, hvor de har sendt den seneste nummer. Du kan nu nemt konvertere denne trafik til salg!
-Den tredje pengemaskine grund til at vise dit nyhedsbrev på din hjemmeside er højere læserskare. Flere besøgende til din hjemmeside vil sandsynligvis læse nyhedsbrevet, fordi de ikke har først hente det. Dette fører til flere tilmeldinger. Jo mere attraktive og informative nyhedsbrevet, de mere sandsynligt besøgende vil tilmelding til at modtage den. Du kan bevise den konsekvente høje værdi af dit nyhedsbrev ved at føje beskrivende links til tidligere spørgsmål.
Selv om Acrobat Reader PDF format er ideel til at distribuere nyhedsbreve med typografi og formatering intakt, er det ikke nyttigt til visning af nyhedsbreve.
Macromedias bidrage 2 er et softwareprogram, der indeholder Flash papir teknologi. Med bidrage 2, kan du nemt tilføje en læsbar, zoomable og printervenlig version af nyhedsbrevet formateret til en side på dit websted.
Dette betyder, at besøgende på dit websted, uden at gøre noget andet, straks kan læse og udskrive dit nyhedsbrev. Nyhedsbrev på din hjemmeside vil være en nøjagtig kopi af originalen.
Flash papir versioner af dine nyhedsbreve supplere Acrobat versioner af de kopier, du udskriver på din kontorprinter. For første gang, kan du kombinere troværdighed og konstant synligheden af uddannelsesmæssige nyhedsbreve med salg lavet af frie, målrettede salgsfremmende meddelelser.